Prijave na poletni Skladni zajtrk o trajnostnem poročanju, 20. junij 2024 so odprte!

EISEP PROFESSIONAL SERVICES

V EISEP smo razvili in izvedli že preko 50 internih izobraževanj s področja skladnosti poslovanja in korporativne integritete, po naročilu podjetij iz različnih dejavnosti; finance, logistika, trgovina, farmacija, promet, infrastruktura… Izobraževanja s področja skladnosti lahko izvedemo za zaposlene ali za posamezne skupine, posebej tudi za člane organov vodenja in nadzora. 

Na podlagi obsežne prakse smo izdelali tudi preizkušene metodologije na področju upravljanja tveganj za skladnost in integriteto pri poslovanju. 

Z novembrom 2023 pa se lahko naročite tudi na redne e-izdaje Skladnih praks, v katerih bomo objavljali strokovna mnenja na konkretna vprašanja iz skladnosti poslovanja in integritete, razne predloge in obrazce ter druga praktična  orodja, ki jih potrebujete pri delu na področju zagotavljanja skladnosti in etike poslovanja v podjetju. Člani EISEP Strokovne skupnosti bodo Skladne prakse prejemali komplementarno, v okviru članskega paketa. 

Find out more about our professional services at the link below and contact us for specific situations and your needs at: info@eisep.si.