KROG ZAUPANJA

Kaj je #krogzaupanja?

#krogzaupanja je posebno strokovno srečanje, ki poteka po zgledu metode »Master Mind«™. Prilagojeno je manjši časovni razpoložljivosti in namenjeno dodatnemu povezovanju med člani Strokovne skupnosti EISEP tudi po srečanju.

Za razliko od #Skladnihzajtrkov in drugih strokovnih srečanj EISEP, se tega udeležujejo le člani Strokovne skupnosti EISEP. Namen je, da se med člani ustvari občutek medsebojnega poznanstva ter s tem boljše ozračje zaupanja in kolegialne pomoči. Za #krogzaupanja si vsak udeleženec pripravi do dve konkretni vprašanji ali dilemi: v uri in pol si jih nato udeleženci v moderiranih razpravah izmenjajo in drug drugemu svetujejo, kako jih rešiti. Do naslednjega srečanja si udeleženci v naključnih parih izmenjajo še vsak po eno strokovno vprašanje ali dilemo ter elektronske naslove ter se dogovorijo, da zadeve čez kak teden ali dva predebatirajo, morda celo ob kavi ali delovnem kosilu.

Če bi se tudi vi želeli na tak način povezati s kolegi, vas vabimo, da postanete člani Strokovne skupnosti EISEP. V kolikor se še niste  včlanili (individualno ali korporativno), lahko to storite z izpolnitvijo pristopnice, ki jo najdete tukaj.

sl_SISL