Prijave na poletni Skladni zajtrk o trajnostnem poročanju, 20. junij 2024 so odprte!

EISEP KLUB

Zoom

30. 01. 2024

Novoletna orientacija za člane Strokovne skupnosti EISEP.

Skladni zajtrk z ICA (International Compliance Association)

Skladni zajtrki so priljubljena redna strokovna srečanja na katerem ne manjka sproščene in pestre razprave z izbranimi gosti, niti dišeče jutranje kave in svežih rogljičkov. Na prvo tovrstno srečanje v 2024 bomo povabili predstavnika iz ICA - International Compliance Association, ki bo predstavil aktualno strokovno temo s področja skladnosti, udeleženci pa boste lahko dobili informacije tudi o strokovnih kvalifikacijah in o poteku študija za pridobitev ICA certifikata.

EISEP KLUB

Zoom

Redno srečanje članov Strokovne skupnosti EISEP (on-line). Gre za manjša srečanja, do katerega imajo dostop člani strokovne skupnosti EISEP tako, da v zaupnem okolju obravnavamo ključne teme, vprašanja, izzive in dobre prakse iz našega vsakodnevnega dela na področju skladnosti poslovanja.

Poletni Skladni zajtrk

Skladni zajtrki so priljubljena redna strokovna srečanja na katerem ne manjka sproščene in pestre razprave z izbranimi gosti, niti dišeče jutranje kave in svežih rogljičkov. Na srečanje povabimo zunanje goste, praviloma strokovnjake z drugih področij, s katerimi razpravljamo o temah tesno povezanih s skladnostjo in etiko poslovanja ter z našim delom, s katerimi skupaj raziskujemo nove vidike. Na koncu prihranimo še nekaj časa za neformalne pogovore ter izmenjavo izkušenj, mnenji kontaktov.