Prijave na poletni Skladni zajtrk o trajnostnem poročanju, 20. junij 2024 so odprte!

ICA CERTIFICIRANJE

EISEP je lokalni partner za program certificiranja organizacije International Compliance Association, za območja Slovenije, Hrvaške in Srbije.

ICA certifikate podeljuje v sodelovanju z Alliance Manchester Business School, University of Manchester.

Vsi programi izobraževanja, ki vodijo k pridobitvi mednarodno uveljavljenih certifikatov ICA (International Compliance Association) so za člane strokovne skupnosti EISEP dostopni pod ugodnejšimi pogoji. Glede tega nam zainteresirani člani pišite na info@eisep.si.

Za vse udeležence so programi ICA strokovnih kvalifikacij dostopni na daljavo. Za ravni naprednejših strokovnih kvalifikacij (ICA Advanced Certificate in Diploma) so razpisani datumi pričetka, izvajanja virtualnih učilnic in poglobljenih delavnic v realnem času, kot tudi roki za oddajo strokovnih nalog, na osnovi katerih se podeljuje certifikat.

Programi za ICA Advanced Certificate in Diploma so običajno razpisani za pomlad, poletje in jesen in trajajo 6-9 mesecev. Medtem ko lahko s študijem za ICA specialistične certifikate ali kratke tečaje začnete kadarkoli vam ustreza, saj študirate v svojem tempu, na podlagi v naprej pripravljenih gradiv na portalu za študij in ne vključujejo virtualnih učilnic ali delavnic v realnem času.

Zase primerno strokovno kvalifikacijo in aktualne razpise lahko poiščete na tem mestu:

https://www.int-comp.org/course-finder/

Razpisani so spomladanski roki, 2024, za ICA strokovne kvalifikacije: ICA napredni certifikati in diplome. 

Informacije o aktualnih razpisanih programih ICA strokovnih kvalifikacij, rokih za prijavo ter nadaljnji  razpored najdete na spodnjih povezavah. 

Poiščite program zase in se vpišite najkasneje do datuma prve virtualne učilnice! 

Nadgradite svoje znanje in dopolnite vaš življenjepis z mednarodno uveljavljenim  certifikatom! ICA jih podeljuje že 20 let, v sodelovanju z Univerzo Manchaster, na strokovnih področjih skladnosti poslovanja, upravljanja ter preprečevanja finančnega kriminala. 

Kako se prijaviti v program za pridobitev ICA certifikata ali diplome?

Podrobnosti o programu posameznih kvalifikacij in prijava preko spletnega obrazca. 

Prvi korak: Najprej izberite certifikat, ki vas zanima in kliknite na ustrezen okvirček, kjer je ta naveden.

Drugi korak: V okvirčku ‘Course dates and prices’ izberite državo (‘Select your location’).

Tretji korak: Odpre se vam okvirček z navedbo časa začetka izbranega programa, redno ceno in gumbom za prijavo (Enrol).

Četrti korak: Na spletnem prijavnem obrazcu zgoraj vpišete vašo ICA člansko številko*, nakar se večina ostalih podatkov samodejno izpolni. 

Peti korak: Prijavo zaključite. Nato se vam izpiše cena in polje za vnos promocijske kode**, če jo imate.

Šesti korak: Označite znesek za plačilo in ga zaključite v košarici.   

*ICA članska številka vam je dodeljena ob včlanitvi v EISEP in z vsakoletno obnovo članstva ostaja enaka. Če ste torej člani strokovne skupnosti EISEP, je članarina v ICA vključena, uporabljate pa že dodeljeno ICA člansko številko (CON). Poleg tega lahko uveljavljate posebno promocijsko kodo za EISEP člane, ki jo vnesete po zaključku prijavnice. Za dodelitev EISEP promocijske kode za člane nam prosim pišite na info@eisep.si. Enako tudi, če še niste naš član, pa vas to zanima. Lahko tudi izpolnite spletni obrazec ICA do konca in se odločite le za ločeno članstvo v ICA. V tem primeru bo za vas veljala polna cena certifikata, ICA pa vam bo članarino dodal v košarico. 

**Za promocijsko kodo za katerokoli izbrano ICA kvalifikacijo, namenjeno članom strokovne skupnosti EISEP, nam prosimo pišite na info@eisep.si.

Od marca 2021 ICA uporablja bistveno izboljšano platformo za e-učenje in nadgrajen format študija za napredne kvalifikacije in diplome, h kateremu dodajajo več-urno on-line usposabljanje v realnem času, osnovano na scenarijih iz resničnega življenja in prakse. Nova platforma je sodobna in uporabniku prijazna, ima napredno navigacijo skozi vaš študijski urnik, predstavljene številne praktične primere in dodatne vire, video posnetke, kvize za utrjevanje znanja ter direkten dostop do skupnosti študentov (Students Forum).

Podrobnejša vsebina vseh ICA programov.

Vse ICA kvalifikacije, nižje ravni od naprednih certifikatov (osnovni in specialistični), so vam na voljo skozi vse leto in jih lahko vpišete kadarkoli.

Short Courses

220,00* 187,00**
  • *Redna cena.
  • **15 % popust. Nižja cena velja le za člane strokovne skupnosti EISEP (članstvo v EISEP že vključuje tudi članstvo v ICA).

Certificates

676,50* 575,03**
  • *Redna cena za program izbranega certifikata za nečlane.
  • **15 % popust. Nižja cena velja le za člane strokovne skupnosti EISEP (članstvo v EISEP že vključuje tudi članstvo v ICA).

Advanced Certificates

1.952,50* 1.659,63**
  • *Redna cena za program izbranega certifikata za nečlane.
  • **15 % popust. Nižja cena velja le za člane strokovne skupnosti EISEP (članstvo v EISEP že vključuje tudi članstvo v ICA).

Diplomas

3.905,00* 3.319,25**
  • *Redna cena.
  • **15 % popust. Nižja cena velja le za člane strokovne skupnosti EISEP (članstvo v EISEP že vključuje tudi članstvo v ICA).

Video: Skladni zajtrk z ICA in ICA delavnica v Ankaranu, 2019