ICA CERTIFICIRANJE

EISEP je lokalni partner za program certificiranja organizacije International Compliance Association, za območja Slovenije, Hrvaške in Srbije.

ICA certifikate podeljuje v sodelovanju z Alliance Manchester Business School, University of Manchester.

Vsi programi izobraževanja, ki vodijo k pridobitvi mednarodno uveljavljenih certifikatov ICA (International Compliance Association) so za člane strokovne skupnosti EISEP dostopni pod ugodnejšimi pogoji. Glede tega nam zainteresirani člani pišite na info@eisep.si

Za vse udeležence so programi strokovnih kvalifikacij dostopni na daljavo. Za ravni naprednejših strokovnih kvalifikacij (Advanced Certificate in Diploma) so razpisani datumi pričetka, izvajanja virtualnih učilnic in poglobljenih delavnic v realnem času, kot tudi roki za oddajo strokovnih nalog, na osnovi katerih se podeljuje certifikat. Trenutno še potekajo vpisi v spomladanski program, obenem pa so razpisani že roki za poletje, 2022. Medtem ko lahko s študijem za ICA specialistične certifikate ali tečaje začnete kadarkoli vam ustreza, saj ne vključujejo virtualnih učilnic in delavnic v realnem času.

Na spodnjih povezavah lahko poiščete aktualne razpise programov za ICA kratke tečaje, napredne certifikate in diplome. Ko se skupine zapolnijo, ICA lahko razpiše tudi novo skupino z nekoliko drugačnimi datumi, zato se pred vključitvijo v tečaj podrobnosti izbranega tečaja preverite na https://www.int-comp.org/course-finder/, lahko pa se obrnete tudi na nas, preko info@eisep.si 

Nadgradite svoje znanje in dopolnite vaš življenjepis z mednarodno uveljavljenim  certifikatom! ICA jih podeljuje že 20 let, v sodelovanju z Univerzo Manchaster, na strokovnih področjih skladnosti poslovanja, upravljanja ter preprečevanja finančnega kriminala. 

Kako se prijaviti v program za pridobitev ICA certifikata ali diplome?

Podrobnosti o programu posameznih kvalifikacij in prijava preko spletnega obrazca. 

Prvi korak: Najprej izberite certifikat, ki vas zanima in kliknite na ustrezen okvirček, kjer je ta naveden.

Drugi korak: V okvirčku ‘Course dates and prices’ izberite državo (‘Select your location’).

Tretji korak: Odpre se vam okvirček z navedbo časa začetka izbranega programa, redno ceno in gumbom za prijavo (Enrol).

Četrti korak: Na spletnem prijavnem obrazcu zgoraj vpišete vašo ICA člansko številko*, nakar se večina ostalih podatkov samodejno izpolni. 

Peti korak: Prijavo zaključite. Nato se vam izpiše cena in polje za vnos promocijske kode**, če jo imate.

Šesti korak: Označite znesek za plačilo in ga zaključite v košarici.   

*ICA članska številka vam je dodeljena ob včlanitvi v EISEP in z vsakoletno obnovo članstva ostaja enaka. Če ste torej člani strokovne skupnosti EISEP, je članarina v ICA vključena, uporabljate pa že dodeljeno ICA člansko številko (CON). Poleg tega lahko uveljavljate posebno promocijsko kodo za EISEP člane, ki jo vnesete po zaključku prijavnice. Za dodelitev EISEP promocijske kode za člane nam prosim pišite na info@eisep.si. Enako tudi, če še niste naš član, pa vas to zanima. Lahko tudi izpolnite spletni obrazec ICA do konca in se odločite le za ločeno članstvo v ICA. V tem primeru bo za vas veljala polna cena certifikata, ICA pa vam bo članarino dodal v košarico. 

**Za promocijsko kodo za katerokoli izbrano ICA kvalifikacijo, namenjeno članom strokovne skupnosti EISEP, nam prosimo pišite na info@eisep.si.

Od marca 2021 ICA uporablja bistveno izboljšano platformo za e-učenje in nadgrajen format študija za napredne kvalifikacije in diplome, h kateremu dodajajo več-urno on-line usposabljanje v realnem času, osnovano na scenarijih iz resničnega življenja in prakse. Nova platforma je sodobna in uporabniku prijazna, ima napredno navigacijo skozi vaš študijski urnik, predstavljene številne praktične primere in dodatne vire, video posnetke, kvize za utrjevanje znanja ter direkten dostop do skupnosti študentov (Students Forum).

Podrobnejša vsebina vseh ICA programov.

Vse ICA kvalifikacije, nižje ravni od naprednih certifikatov (osnovni in specialistični), so vam na voljo skozi vse leto in jih lahko vpišete kadarkoli.

Short Courses

220,00* 187,00**
  • *Redna cena.
  • **15 % popust. Nižja cena velja le za člane strokovne skupnosti EISEP (članstvo v EISEP že vključuje tudi članstvo v ICA).

Certificates

676,50* 575,03**
  • *Redna cena za program izbranega certifikata za nečlane.
  • **15 % popust. Nižja cena velja le za člane strokovne skupnosti EISEP (članstvo v EISEP že vključuje tudi članstvo v ICA).

Advanced Certificates

1.952,50* 1.659,63**
  • *Redna cena za program izbranega certifikata za nečlane.
  • **15 % popust. Nižja cena velja le za člane strokovne skupnosti EISEP (članstvo v EISEP že vključuje tudi članstvo v ICA).

Diplomas

3.905,00* 3.319,25**
  • *Redna cena.
  • **15 % popust. Nižja cena velja le za člane strokovne skupnosti EISEP (članstvo v EISEP že vključuje tudi članstvo v ICA).

Video: Skladni zajtrk z ICA in ICA delavnica v Ankaranu, 2019

sl_SISL