ICA CERTIFICIRANJE

EISEP je lokalni partner za program certificiranja organizacije International Compliance Association, za območja Slovenije, Hrvaške in Srbije.

ICA certifikate podeljuje v sodelovanju z Alliance Manchester Business School, University of Manchester.

Za leto 2021 smo razširili naše partnerstvo z ICA (International Compliance Association), kar naši lokalni strokovni skupnosti za območje Slovenije, Hrvaške in Srbije omogoča  širok dostop do globalno uveljavljenih strokovnih kvalifikacij. Člani strokovne skupnosti EISEP in tisti, ki boste to še postali, lahko koristite posebno ugodnost 15 % znižane cene ob prijavi na kateregakoli od obstoječih ICA certifikatov ali diplom do 31. marca, 2021.

Nadgradite svoje znanje in dopolnite vaš življenjepis v letu 2021 z mednarodnim certifikatom, katere ICA dodeljuje že 20 let v sodelovanju z Univerzo Manchaster. Na strokovnih področjih skladnosti in etike poslovanja, upravljanja ter preprečevanja finančnega kriminala. 

V mesecu marcu 2021 boste že lahko začeli s študijem po spodaj navedenih programih naprednih ICA certifikatov in diplom. Medtem ko lahko s študijem za specialistične certifikate ali tečaje začnete kadarkoli vam ustreza, saj ne vključujejo virtualnih učilnic in delavnic v realnem času. 

Kako se prijaviti v program za pridobitev ICA certifikata ali diplome?

Podrobnosti o programu posameznih kvalifikacij in prijava preko spletnega obrazca. 

Prvi korak: Najprej izberite certifikat, ki vas zanima in kliknite na ustrezen okvirček, kjer je ta naveden.

Drugi korak: V okvirčku ‘Course dates and prices’ izberite državo (‘Select your location’).

Tretji korak: Odpre se vam okvirček z navedbo časa začetka izbranega programa, redno ceno in gumbom za prijavo (Enrol).

Četrti korak: Na spletnem prijavnem obrazcu zgoraj vpišete vašo ICA člansko številko*, nakar se večina ostalih podatkov samodejno izpolni. 

Peti korak: Prijavo zaključite. Nato se vam izpiše cena in polje za vnos promocijske kode**, če jo imate.

Šesti korak: Označite znesek za plačilo in ga zaključite v košarici.   

*ICA članska številka vam je dodeljena ob včlanitvi v EISEP in z vsakoletno obnovo članstva ostaja enaka. Če ste torej člani strokovne skupnosti EISEP, je članarina v ICA vključena, uporabljate pa že dodeljeno ICA člansko številko (CON). Poleg tega lahko uveljavljate posebno promocijsko kodo za EISEP člane, ki jo vnesete po zaključku prijavnice. Za dodelitev EISEP promocijske kode za člane nam prosim pišite na info@eisep.si. Enako tudi, če še niste naš član, pa vas to zanima. Lahko tudi izpolnite spletni obrazec ICA do konca in se odločite le za ločeno članstvo v ICA. V tem primeru bo za vas veljala polna cena certifikata, ICA pa vam bo članarino dodal v košarico. 

**Za promocijsko kodo za katerokoli izbrano ICA kvalifikacijo, namenjeno članom strokovne skupnosti EISEP, nam prosimo pišite na info@eisep.si. Promocijsko kodo s 50 % popustom, katerega nam ICA zagotavlja za širši nabor naslovnikov naših obvestil, pa lahko koristite za dva izbrana specialistična programa, ki velja le za vpise do konca meseca februarja 2021, za

ICA Specialist Certificate in Anti-Corruption in 

ICA Specialist Certificate in Money Laundering Risk in Correspondent Banking.

Za pridobitev kode se prosimo naročite na naša obvestila. 

Napredni certifikati 

 • ICA Advanced Certificate in Customer Due Dilligence, s pričetkom 7. junija, 2021.

>> Več informacij o naprednem certifikatu Customer Due Dilligence

 • ICA Advanced Certificate in Anti Money Laundering, s pričetkom 5. julija, 2021.
 • ICA Advanced Certificate in Regulatory Compliance, s pričetkom 12. julija, 2021
 • ICA Advanced Certificate in Managing Sanctions Risk, s pričetkom 19. julija, 2021
 • ICA Advanced Certificate in Business Compliance, s pričetkom 19. julija, 2021
 • ICA Advanced Certificate in Managing Fraud, s pričetkom 7. julija, 2021

>> Več informacij o naprednih certifikatih

Diplome

 • ICA International Diploma in Anti Money Laundering, s pričetkom 7. junij, 2021
 • ICA International Diploma in Governance, Risk & Compliance, s pričetkom 14. junij, 2021
 • ICA International Diploma in Financial Crime Prevention, s pričetkom 21. junij, 2021

>> Več informacij o diplomah

 

Z Marcem 2021 ICA predstavlja bistveno izboljšano platformo za e-učenje in nadgrajen format študija za napredne kvalifikacije in diplome, h kateremu dodajajo več-urno on-line usposabljanje v realnem času, osnovano na scenarijih iz resničnega življenja in prakse. Nova platforma je sodobna in uporabniku prijazna, ima napredno navigacijo skozi vaš študijski urnik, predstavljene številne praktične primere in dodatne vire, video posnetke, kvize za utrjevanje znanja ter direkten dostop do skupnosti študentov (Students Forum).   

Podrobnejša vsebina vseh ICA programov.

Vse ICA kvalifikacije, nižje ravni od naprednih certifikatov (osnovni in specialistični), so vam na voljo skozi vse leto in jih lahko vpišete kadarkoli.

Letos ICA v svoj program izobraževanj dodaja še nekaj kratkih tečajev, in sicer ICA tečaj o kripto valutah ter ICA tečaj o notranjih preiskav, ko so iskane informacije hranjene elektronsko (elektronska preiskovalna forenzka in odkrivanje elektronsko shranjenih podatkov). 

Short Courses

220,00* 187,00**
 • *Redna cena.
 • **15 % popust. Nižja cena velja le za člane strokovne skupnosti EISEP (članstvo v EISEP že vključuje tudi članstvo v ICA).

Certificates

676,50* 575,03**
 • *Redna cena za program izbranega certifikata za nečlane.
 • **15 % popust. Nižja cena velja le za člane strokovne skupnosti EISEP (članstvo v EISEP že vključuje tudi članstvo v ICA).

Advanced Certificates

1.952,50* 1.659,63**
 • *Redna cena za program izbranega certifikata za nečlane.
 • **15 % popust. Nižja cena velja le za člane strokovne skupnosti EISEP (članstvo v EISEP že vključuje tudi članstvo v ICA).

Diplomas

3.905,00* 3.319,25**
 • *Redna cena.
 • **15 % popust. Nižja cena velja le za člane strokovne skupnosti EISEP (članstvo v EISEP že vključuje tudi članstvo v ICA).

Video: Skladni zajtrk z ICA in ICA delavnica v Ankaranu, 2019

sl_SISL