ICA CERTIFICIRANJE

EISEP je lokalni partner za program certificiranja organizacije International Compliance Association, za območja Slovenije, Hrvaške in Srbije.

ICA certifikate podeljuje v sodelovanju z Alliance Manchester Business School, University of Manchester.

Podrobnejša predstavitev organizacije ICA ter njihovih strokovnih kvalifikacij, skupaj z regulatornimi novostmi 2020 je potekala v okviru februarskega Skladnega zajtrka, dne, 11. februarja 2020 v Zagrebu ter 12. februarja 2020 v Ljubljani. Več si lahko preberete tukaj

V letu 2020 razpisujemo, v dogovoru z ICA, dva programa naprednega mednarodnega certificiranja za območje Slovenije, Hrvaške in Srbije, in sicer:

ICA Advanced Certificate in Business Compliance

2.055,00* 1.750,00**
  • Predmetnik
  • *Redna cena za program izbranega certifikata za nečlane.
  • **Nižja cena velja le za člane strokovne skupnosti EISEP (članstvo v EISEP že vključuje tudi članstvo v ICA).

ICA Advanced International Certificate in AML

2.055,00* 1.750,00**
  • Predmetnik
  • *Redna cena za program izbranega certifikata za nečlane.
  • **Nižja cena velja le za člane strokovne skupnosti EISEP (članstvo v EISEP že vključuje tudi članstvo v ICA).

Nečlani morajo ob vpisu v program za ICA certifikat poleg redne vpisnine poravnati še članarino ICA Affiliate neposredno ICA, in sicer najmanj za čas 3 mesecev v višini £30 (britanski funt).

Študij na ICA e-portalu se je za oba programa pričel z dnem 23. marec 2020.

Potek študija:

V primeru podaljšanja kriznih razmer povezanih s koronavirusom še v poletni čas, bo delavnica v živo nadomeščena z dodatno virtualno učilnico in pridobitvijo certifikata na daljavo. Preko ICA e-portala za študij boste usmerjeni na dve praktični pisni nalogi, na osnovi katerih bi bili ocenjeni. V tem primeru se tudi čas študija na daljavo podaljša.

Študij najprej poteka kot samo-učenje, s pomočjo ICA e-portala, ki se je za udeležence odprl 23. marca 2020. Na voljo je celovito študijsko gradivo, ki ga lahko natisnete. Učni načrt vas usmerja tudi na dodatne vire, naloge in primere. Na portalu so na voljo še video-vsebine.

Virtualna učilnica z ICA tutorjem v realnem času bo potekala načeloma 2-3 tedne po odprtju e-portala za študij. Ta je namenjena dodatni pomoči pri orientaciji na ICA učnem e-portalu ter predstavitvi obravnavanih strokovnih vsebin. Preko pogovornega okna, lahko študentje postavljajo tutorju dodatna vprašanja.

Izpitne naloge:


Pisanje izpitnih nalog se bo izvedlo na daljavo. Izpit je sestavljen iz krajšega dela, izbire med več pred-pripravljenimi odgovori (‘multiple choice’) ter daljšega dela, kjer je potrebno podati celovit, delno tudi esejski odgovor na določeno situacijo, nalogo. Pri čemer morate uporabiti pridobljeno znanje, svoje lastno razmišljanje, izkušnje ter ocenjevalca prepričati, da področje dobro razumete. Vsi ICA programi za strokovni certifikat so namreč pod akreditacijskim nadzorom Univerze v Manchestru, kar daje primerno kredibilnost. Izpit traja med 3 in 4 ure.

Za morebitne dodatne informacije nas povprašajte na: info@eisep.si

Video: Skladni zajtrk z ICA in ICA delavnica v Ankaranu, 2019