EISEP STROKOVNE STORITVE

V EISEP smo razvili in izvedli že preko 50 internih izobraževanj s področja skladnosti poslovanja in korporativne integritete, po naročilu podjetij iz različnih dejavnosti; finance, logistika, trgovina, farmacija, promet, infrastruktura… Izobraževanja s področja skladnosti lahko izvedemo za zaposlene ali za posamezne skupine, posebej tudi za člane organov vodenja in nadzora. 

Na podlagi obsežne prakse smo izdelali tudi preizkušene metodologije na področju upravljanja tveganj za skladnost in integriteto pri poslovanju. 

Z novembrom 2023 pa se lahko naročite tudi na redne e-izdaje Skladnih praks, v katerih bomo objavljali strokovna mnenja na konkretna vprašanja iz skladnosti poslovanja in integritete, razne predloge in obrazce ter druga praktična  orodja, ki jih potrebujete pri delu na področju zagotavljanja skladnosti in etike poslovanja v podjetju. Člani EISEP Strokovne skupnosti bodo Skladne prakse prejemali komplementarno, v okviru članskega paketa. 

Več o naših strokovnih storitvah poglejte na spodnji povezavi in nam za konkretne situacije in vaše potrebe pišite na: info@eisep.si.

SL