Šesta letna konferenca o skladnosti in etiki poslovanja na Bledu, je potekala od 15. oktobra do 19. novembra 2020, preko spleta. Več o programu, predavateljih in prijavi si poglejte na naši spletni strani konference.

Zadnja (virtualna) konferenca je potekala od 15. oktobra do 19. novembra 2020, več o programu, in predavateljih si poglejte na naši spletni strani konference.

EISEP in IEDC-Poslovna šola Bled, skupaj z WISE – World Institute of Sustainability and Ethics ter SI.RISK se združujejo pri organizaciji tega osrednjega mednarodnega dogodka na področju skladnosti in etike poslovanja, za Slovenijo, Adria-Sava regijo ter Centralno Evropo.

Že šest let, ta mednarodni dogodek združuje strokovnjake in vodje s področja poslovne skladnosti in etike, upravljanja s tveganji, notranje revizije, družbene odgovornosti, prava ipd. Udeleženci konference prihajajo iz več držav, večinoma Evropskih ter iz raznovrstnih sektorjev, kot so finančni, telekomunikacije, energetika, trgovina, tehnologije, farmacija, pa tudi iz javnega sektorja.

Preko mreže številnih podpornih partnerskih organizacij, ki zastopajo strokovne in poslovne skupnosti, je ta konferenca priporočena tisočim strokovnjakom in vodjem mednarodno. Konzorcij so-organizatorjev Evropski inštitut za skladnost in etiko poslovanja, IEDC – Poslovna šola Bled, WISE in SI.RISK, predstavlja odlično ujemanje, ki omogoča, da ta dogodek prinaša odgovore na pogoste izzive stroke in ostaja aktualen z odpiranjem pomembnih vprašanj.

S tem, ko uspemo k sodelovanju pritegniti izkušene in dobro poučene govorce o temah s področja poslovne skladnosti in etike, tveganj in korporativnega upravljanja iz različnih držav, izpostavljamo aktualne teme ter nastajajoče trende in izzive. Na ta način, smo vsako leto dosegli izpolnitev naraščajočih  pričakovanj visoko profesionalnega občinstva. Ta dogodek pa ni le odlična priložnost za nadgradnjo znanja in izmenjavo praks, temveč gre tudi za povezovanje ter inspiracijo. Drug drugega napolnjujemo z zavezanostjo k skupnemu poklicnemu poslanstvu, da pomagamo zagotavljati poslovanje naših organizacij, ki sledi duhu zakonodaje ter etičnim principom. Medsebojno se navdušujemo za skladnost s tem, ko vidimo našo strokovno rast ter skupinski doprinos k izboljševanju poslovnega okolja. Uživamo tudi v osebnem povezovanju v družabnem delu konference, povzdignjeni s pozitivno energijo, prijateljstvom ter čudovitim okoljem Alp in Blejskega jezera.

Za več informacij o letošnji konferenci, prosimo poglejte TUKAJ.

GALERIJA PRETEKLIH KONFERENC

SL