Prijave na poletni Skladni zajtrk o trajnostnem poročanju, 20. junij 2024 so odprte!

Prijava na Poletni Skladni zajtrk o trajnostnem poročanju, 20. junij 2024

Vabimo vas na poletno srečanje strokovne skupnosti za skladnost in etiko poslovanja, ki bo potekalo 20. junija, 2024, od 9:00 do 10:45 ure v kavarni Slamič, na Kersnikovu ulici 1, v Ljubljani.   

Na tokratnem srečanju se nam bo v panelni razpravi pridružila tudi članica strokovne skupnosti EISEP, Kristina Lazarevič Padar iz podjetja SIJ d.d., s katero se bomo pogovarjali o zahtevnosti in izkušnjah prilagajanja poslovanja industrije na trajnostne zahteve, o obsegu in kompleksnosti zahtevanih razkritij ter o izzivih pri vključevanju deležnikov v proces priprave na trajnostno poročanje. Kristina bo v panelni razpravi skupaj s Tino Štrukelj iz podjetja Infinite Pure Solutions, ki nam bo predhodno predstavila okvir in prakse poročanja o trajnostnosti, po zahtevah evropske regulative ter v skladu z novimi obvezami standardov poročanja o trajnostnosti.   

V prijavnici opredeljene podatke zbiramo in obdelujemo izključno za potrebe EISEP, primarno zaradi organizacijskih razlogov, lahko pa tudi za namen obveščanja o bodočih dogodkih in drugih aktivnostih EISEP-a ter za obveščanje članov in zainteresirane javnosti o strokovnih temah in aktualnem razvoju na področju skladnosti in etike poslovanja.

Za članice in člane strokovne skupnosti EISEP je udeležba brezplačna. Redna kotizacija je 65,00 EUR (+DDV).

Če imate kakršnekoli težave s prijavo nam prosimo pišite na info@eisep.si.