ČLANSTVO

Postanite član skupnosti EISEP

Z včlanitvijo v EISEP vsak član EISEP hkrati postane tudi član globalne strokovne skupnosti ICA.

EISEP je v letu 2018 odprl novo poglavje pri razvoju strokovne skupnosti za skladnost poslovanja, saj smo z ICA (International Compliance Association), s sedežem v Veliki Britaniji, sklenili strateško partnerstvo.

Z včlanitvijo v EISEP vsak individualni član EISEP oz. vsak strokovnjak, ki koristi ugodnosti korporativnega članstva, hkrati postane tudi član globalne strokovne skupnosti ICA, raven Affiliate.

ICA je svetovno vodilna organizacija za regulatorno skladnost, ki podeljuje globalne certifikate na področju skladnosti, upravljanja s tveganji, splošnega upravljanja, preprečevanja pranja denarja in finančnega kriminala. V svoji zgodovini je izdala že 120.000 certifikatov, v strokovno skupnost ICA pa so vključeni strokovnjaki iz 112 različnih držav s celega sveta, ki si vsakodnevno izmenjujejo izkušnje in mnenja.

EISEP je postal tudi lokalni izvajalec izobraževanj za certifikate, ki jih ICA podeljuje v sodelovanju z Alliance Manchester Business School, University of Manchester.

Članstvo v novi Strokovni skupnosti EISEP bo tako še bolj kot doslej odražalo vašo zavezanost k stalnemu profesionalnemu razvoju, predanost najvišjim standardom poklica ter vaš strokovni ugled. Organizacije s takšnimi strokovnjaki pa pridobijo še več kredibilnosti na področju zagotavljanja skladnosti in etike poslovanja.

Izpostavljamo tudi priporočilo, da člani ICA letno opravijo vsaj 10 ur izobraževanja (SPR – stalni profesionalni razvoj (ang. CPD)), bodisi pri organizaciji ICA, bodisi preko izobraževanj, ki jih organizira EISEP ali drugih ustreznih izobraževanj, ki jih pripozna ICA.

SL