PRETEKLI DOGODKI

Partnerski dogodek: 13. Global Compliance and Governance Forum

10. oktober, Frankfurt (Oder) / online streaming

Z veseljem predstavljamo ta izobraževalni dogodek, katerega se naslovljena strokovna skupnost s področja skladnosti in etike poslovanja v Sloveniji lahko udeleži brezplačno, saj smo ponosni partnerji tega foruma.

Organizator je mednarodna Europa Univerza Viadrina, s sedežem v Frankfurt (Oder). Dogodek bo potekal v živo na njihovi lokaciji, vendar je možna tudi udeležba na daljavo.  

Več informacij o programu preverite na tem mestu.

Informacije o prijavi udeležbe.

13. Global Compliance and Governance Forum

11. Maj, 2023 • Victoria Park Plaza, London, Združeno Kraljestvo

Future of FinCrime & Compliance je letna konferenca in poslovno srečanje za vse strokovnjake iz Združenega kraljestva in Evrope, na kateri se srečujejo in primerjajo strategijo, pristop in prakso s svojimi kolegi.

V vse hitrejšem globalnem okolju morajo podjetja nenehno prilagajati svoje strategije skladnosti z zakonodajo in preprečevanja finančnega kriminala, da bi bila odporna, rasla in zaščitila svoje stranke. International Compliance Association – ICA, kot strokovnjak na tem področju to ve bolje kot kdor koli.

EISEP je ponosen partner te konference, katero z vso skrbnostjo priporočamo našim članom, kot tudi širši zainteresirani javnosti! Za dodaten partnerski popust tudi na zgodnjo prijavo, nam za promocijsko kodo pišite na info@eisep.si.

Super zgodnje cene veljajo do 13. 03. 23. Pohitite!

Prvi strokovni seminar, ki je bil namenjen zaupnikom žvižgačev, kot jih uvaja predlog Zakona o zaščiti prijaviteljev in v duhu Evropske direktive o zaščiti oseb, ki prijavijo kršitve prava EU. Program smo izvedli z uporabo praktičnih ponazoritev in primerov ter na osnovi že uveljavljenih dobrih praks in mednarodnih standardov.

Regionalno srečanje strokovnjakov za skladnost

Medtem ko se je izobraževalni del Regijskega srečanja strokovnjakov za skladnost odvil v petek, 28. oktobra, med 9:00 in 17:30 uro, v prostorih Privredne komore Srbije, na Resavski ulici v središču mesta Beograd, smo srečanje v tej prestolnici začeli že z zabavnim programom v četrtek, 27. oktobra. 

Izvršni skladni zajtrk o trajnosti poslovanja

Potrebujemo nove poslovne modele in drugačen način razmišljanja za človeštvo nujno potrebne spremembe, ki bodo potekale od zgoraj navzdol in od spodaj navzgor ter mrežno in po celotni verigi vrednosti. V dirki usklajevanja z evropskim zelenim regulatornim cunamijem ne smemo dovoliti zatekanja k prelaganju odgovornosti navzdol in pozabiti na temeljne razloge, zaradi katerih smo dobili vso to zakonodajo na področju odgovornega in trajnostnega poslovanja. Hvala udeležencem, ki ste ta poletni dan posvetili obisku Bleda in našega zadnjega pred-počitniškega dogodka ter pomagali ustvariti odlično razpravo!

SL